Tarot da ne

Tarot da ne

Većina ljudi kada kontaktira tarot majstora bi željela brzinski saznati da li će nešto biti ili neće ili da li ih netko voli ili ne voli itd. Problem je što mnoge životne situacije nisu tako jednostavne. Doista, unutar tarota postoji tehnika koja se zove tarot da ne u kojoj se izvlači samo jedna karta. Tehnički gledano, online tarot da ne je izvrsna stvar jer omogućuje brzo dobivanje odgovora. Međutim, ova brzina može odvesti u krivom pravcu. Primjerice, pitanje glasi: “Da li me partner voli i da li ćemo ostati zajedno?”. Tarot majstor izvuče kartu Ljubavnici. Izvrsno, partner pitača voli i po svemu sudeći oni će ostati zajedno. Problem je što tarot da ne ne prikazuje partnera kao radoholičara što će postepeno odvesti u velike probleme i zbog čega će na kraju doći do prekida. Da je tarot da ne dovoljna tehnika unutar tarota ne bi postojala potreba za drugim načinama otvaranja karata. Keltski križ i ostale veće tehnike koriste se kako bi se dobilo više informacija. Da vidimo kakva pitanja se najčešće postavljaju za tehniku tarot da ne:

Najčešća tarot da ne pitanja

“Da li me voli?”, “Da li me vara?”, “Da li ima drugu?”, “Da li ću napredovati na poslu?”, “Da li ću dobiti otkaz?”, “Da li ću uspjeti dobiti kredit?”, “Da li da krenem na put idući tjedan?”, “Da li bi se trebala javiti prva?”, “Da li će me napasti?”, “Da li ću s njom i dalje imati problema?”, “Da li me šef poštuje?”, “Uskoro će biti donesena presuda. Da li ću pobijediti u sudskom sporu?”, “Da li je poslovni partner iskren prema meni?”, “Pošto smo se suprug i ja razveli da li ću morati napustiti dom?”, “Da li ću preživjeti operaciju?”, “Da li ću imati problema na novom radnom mjestu?”, “Da li da uložim novac u jedan projekt?”, “Da li bi trebala prodati kuću?”, “Da li da iznajmim stan?”, “Da li da kupim novi automobil?”, “Posvađao sam se s djevojkom. Da li da se prvi javim?”, “Da li da odem na izlet s prijateljima?”, “Da li je buduća supruga mog sina prava osoba za njega?”, “Da li će moj pas preživjeti operaciju?”, Da li sam uklet?”, “Posljednji put kada sam izašla van imala sam dosta neugodnosti. Da li da sutra izađem?”, “Da li me prijateljica voli?”, “Da li da prijatelju posudim novac?”, “Da li ću uskoro zatrudniti?”, “Da li bi trebao ući u brak?”, “Da li je bolest u mom ocu uznapredovala?”, “Da li ću biti sretan u inozemstvu?”, “Da li bi trebao studirati na tom fakultetu?”, “Da li bi ostvario zaradu ako bi se profesionalno počeo baviti jednom alternativnom tehnikom?”, “Da li bi trebao postati otac?”, “Da li da ovog proljeća krenem u preuređenje kuće?”, “Da li ću i dalje ratovati s kolegama?”, “Da li trebam biti u strahu za vlastiti život?”, “Da li ću na vrijeme završiti pisanje knjige?”, “Da li ću dobiti stipendiju?”, “Da li moj brat može očekivati pomoć od našeg ujaka?”, itd.

Tarot da ne može odgovoriti na puno toga

Kao što se vidi iz priloženih primjera, tarot da ne može odgovoriti na puno toga. No, treba biti na oprezu. Može doći do greške zato bi savjetnici trebali koristiti i ostale tehnike kojima se mogu dobiti dodatne informacije. Između ostalog, tarot da ne je odlična tehnika za početnike. Vrlo je jednostavna i rezultati se mogu lako pratiti. U slučaju da želite početi proučavati tarot karte toplo preporučujem da vodite dnevnik. Tako ćete lakše i brže ući u srž karata. Početnicima također preporučujem da tarot da ne tehniku ne koriste na prijateljima, članovima obitelji itd., sve dok ne budu sigurni u svoje sposobnosti, dok sebe ne osjete.